Proiect Erasmus+ "Road to Employment"

Aleron derulează în perioada 2015-2016 proiectul Erasmus+ intitulat „Taking the Road to Employment”, împreună cu alți trei parteneri din Polonia, Bulgaria și Macedonia. Proiectul include participarea gratuită la cursuri în țările respective, pentru 16 persoane din fiecare țară. Cursurile vor fi susținute de companii de training specializate, în urma cărora vei dobândi noi cunoștințe și experiență profesională ce te vor ajuta în procesul de angajare.

Read more: Erasmus +

    HRM – HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

HRM – Human Resource Management (POCU/227/3/8/117167) este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 în cadrul apelului de finanțare „Cresterea numarului de angajati care beneficiaza de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane si de conditii de lucru îmbunatatite în vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI».

Read more: HRM – HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

   MyTechJob PLATFORMA INOVATIVĂ CU LOCURI DE MUNCĂ 

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin programul Operational Competitivitate 2014-2020 “Competitivi împreună” Fonduri UE Pentru informatii detaliate despre celelalte programe confinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Este implementat de catre Aleron Training Center SRL

Read more: MyTechJob PLATFORMA INOVATIVĂ CU LOCURI DE MUNCĂ